fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
kove 140 על 70 – איקס510
בליץ 10k קוביה 140 על 70
nicot ניקוט אשדוד
מוטוטאץ דקר
אלבר טריומף קוביה עליון
זונטס קוביה 140
תמוז
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
עופר אבניר קוביה שמאל
שרקו
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
voge מוטו24 באנר r-125
סטפן
אודי דגן 140 על 70

השקה רטובה: קאוואסאקי Ultra 300

השקה רטובה: קאוואסאקי Ultra 300

מערכת דוגרי

צילום: רונן טופלברג

איך יודעים שהגיע הקיץ? כשמנצלים כל הזדמנות כדי להשתכשך במים גם אם צריך להרחיק עד הכנרת לשם כך. לפני כחודש הציגה חברת עופר אבניר את ליין דגמי 2011 של סי-דו וכתשובה ערכה חברת מטרו מוטור, שמייבאת בין היתר גם את אופנועי הים של קאוואסאקי, ביום חמישי האחרון השקה רטובה בחוף הסאות' ביץ' בכנרת לדגם העלית של קאוואסאקי, האולטרה 300.

האולטרה 300 ממוצב בליין דגמי הג'ט סקי של קאוואסאקי מעל לאולטרה 260 הותיק שנחשב עד כה, ביחד עם הסי-דו RS260, לאופנוע הים הסדרתי החזק ביותר.
לאולטרה 300 מנוע ארבע צילינדרים מוזרק בנפח 1,498 סמ"ק המספק 300 כ"ס בסיוע מגדש על. החידוש במגדש העל של האולטרה החדש הוא בהיותו מגדש בעל טורבינה כפולה (בדומה למגדשי ה-Twin Scroll שבמכוניות ב.מ.וו) מה שמבטיח זרימה רציפה ואחידה יותר של אוויר למנוע עם ללא השהייה בסל"ד נמוך. בנוסף הוגדל לחץ הגדישה והמנוע צויד במצנן ביניים משופר.

בדומה לנעשה באופנועי הכביש גם אופנוע הים של קאוואסאקי מקבל שלל עזרים אלקטרוניים ביניהם מערכת בקרת שיוט, מצב עזר לחסכון בדלק, מערכת KKS לסיוע בהיגוי ושליטה חשמלית על סילון המים. בנוסף מגיע האולטרה 300 עם שני מפתחות שלכל אחד מהם מפת הצתה שונה, האחד עם כוח מוגבל למתחילים והשני עם תפוקה מלאה למנוע. האולטרה 300 מיועד ל-3 נוסעים ומחירו עומד על 101 אלף ₪.

יוסי גוזלן ייצג את דו"גרי בהשקת האולטרה 300 והפליא בביצועיו על גבי המפלצת הימית. את התמונות הנפלאות של רונן טופלבורג תוכלו לראות כאן, בצד שמאל או בגלריה בדף הפייסבוק של דו"גרי

 

גלריה

4 תגובות ל השקה רטובה: קאוואסאקי Ultra 300

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7