fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
nicot ניקוט אשדוד
עופר אבניר קוביה שמאל
אישימוטו באנר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
מוטוטאץ דקר
אלבר טריומף קוביה עליון
תמוז
kove 140 על 70 – איקס510
מידלנד שחורי 140 על 70
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
סטפן
אודי דגן 140 על 70
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
HJC
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125

רוק בגורוס עושה לכם סטאנט- סיכום חוויה וגלריה

רוק בגורוס עושה לכם סטאנט- סיכום חוויה וגלריה

אביעד רייס

צילום: אריק רוזנבלום

אירוע מצויין נערך לו ביום שישי חם בחניון הנתיב המהיר. רוק בגורוס והדיוק 200 שלו הפליאו בפעלולי סטאנט ורכיבה מלאת אדרנלין, והדליקו את הקהל לחלוטין. 

על גלגל אחד או שניים, יושב על האופנוע או בכלל עומד, עם ידיים על הכידון או בלי, אין ספק שרוק עשוי מהחומר הנכון. 

הבחור הסלובני שבא ממשפחה ענייה ועבד קשה כל חייו, מגשים את חלומו כיום להופיע בכל רחבי העולם, ולהיות אחד מרוכבי הסטאנט הטובים שיש. היצרן ק.ט.מ זיהה אותו ומיד אסף אותו תחת חסותו.

למרות החום, הקהל הגיע והריע לביצועיו של הרוק גם בשמש וגם בפינות המוצלות הרבות. נראה כי הארגון היה מ- א' ועד ת' ועל כך מגיעה תודה לאנשי ד.ל.ב מוטוספורט ולכל העוסקים במלאכה. 

הגעתו של רוכב בעל שם עולמי כמו רוק לישראל מקדמת את הענף, ומציגה את ארצנו באור חיובי כלפי אלו הבאים מבחוץ, בימים בהם אנחנו צריכים את הרושם הטוב יותר מהכל. 

10 תגובות ל רוק בגורוס עושה לכם סטאנט- סיכום חוויה וגלריה

  1. גם "ירדו אל העם" עם מחירים שפויים וגם הרימו הפקה מדהימה. היה ככ טוב שהתחדשתי שם בדיוק 390.

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7