fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
תמוז
מידלנד שחורי 140 על 70
nicot ניקוט אשדוד
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
עופר אבניר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
זונטס קוביה 140
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
אלבר טריומף קוביה עליון
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125
HJC
אודי דגן 140 על 70
סטפן

קצין וג'נטלמן – גלריה ענקית + סרטון

קצין וג'נטלמן – גלריה ענקית + סרטון

אסף לביא

צילום: אדם בלנגה ואריק רוזנבלום
השנה הפעם השלישית בישראל והשישית בעולם נערכה רכיבת הג'נטלמנים שמיועדת בראש ובראשונה להעלאת המודעות לסרטן הערמונית והתרמה לחקר מחלות גברים.
 
השנה התקיים האירוע בניצוחם של תומר ברעם מעופר אבניר ועזרא שמולי מקבוצת קפה רייסר הישראלית. כללי הטקס פשוטים, מוציאים את חליפת החתונה מהארון, מגיעים על אופנועים כמה שיותר קלאסיים , המהדרין מגיעים על אופנועי אספנות משופצים כשהם מעוטרי שפם ומקטרת, כולם מזמנים!

לא משנה על מה רוכבים כל עוד מקפידים על קוד הלבוש הייחודי.


הרכיבה החלה בגני יהושע שם התאספו הג'נטלמנים (עם מעט ליידיז)  ועופר אבניר הפעילו אוהל ממותג מוטו-גוצי עם עוגות ושתייה קרה, את הקלאץ' שיחררנו לכיוון כיכר המדינה בנסיעה איטית וארוכה שהייתה צריכה לכלול אזהרת מסע לאופנועים מקוררי אוויר ודוממנו מנוע חם בהיכל נוק… מנורה שם חיכה לנו אותו האוהל עם השתייה הקרה ועשרות מכוניות קורבט. אין צורך לציין שנהנו וכל המשתתפים ציינו שיגיעו גם בשנה הבאה וישפרו את הופעתם בכדי "לנצח" את אחינו הלבנונים מצפון שנראו בשנים עברו יותר טוב מהדודים בלונדון, אבל אולי נרכב אחר הצהריים?


הסרטון נערך ע"י תומר ברעם – kruvi.net

עוד באינסטגרם של דוגרי: MOTODOOGRI 

גלריה ענקית:


8 תגובות ל קצין וג'נטלמן – גלריה ענקית + סרטון

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7