fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
אלבר טריומף קוביה עליון
בליץ 10k קוביה 140 על 70
מוטוטאץ דקר
עופר אבניר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
nicot ניקוט אשדוד
תמוז
שרקו
אודי דגן 140 על 70
voge מוטו24 באנר r-125
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
HJC
סטפן

רגע לפני מילאנו: מוטו גוצי V7 החדש

רגע לפני מילאנו: מוטו גוצי V7 החדש

אופיר דואק

צילום: יצרן

אמנם ישנם עוד מספר ימים עד לפתיחת תערוכת מילאנו אבל חלק מהיצרנים החלו בחשיפה מוקדמת של חידושיהם לתערוכה. מוטו גוצי שחוגגת השנה יובל 90 להיווסדה חשפה בסוף השבוע האחרון תמונות ראשונות של משפחת ה-V7 החדשה לשנת 2012. משפחת ה-V7 היא סנונית ראשונה בתהליך ההתחדשות של מוטו גוצי תחת כנפי פיאג'ו. בתהליך זה צפויה פיאג'ו להשקיע יותר מ-40 מיליון יורו במפעל במנדלו דל לאריו שיכלול בין היתר פיתוח שורה של דגמים חדשים כמו למשל דור חדש לקליפורניה.

מהתמונות ניתן לראות שה-V7 החדש נותר דומה למדי לזה היוצא אך במבט מדוקדק ניתן להבחין במכסי השסתומים החדשים וצלעות הקירור השונות החושפות את השינוי העיקרי והוא המנוע הכל חדש. במוטו גוצי לא מפרטים רבות לגבי המנוע חדש שנשאר נאמן לקירור האוויר ורק מציינים רק שהוא בעל תפוקה של 10% יותר מאשר המנוע ב-V7 היוצא שמספק 48.8 כ"ס.
משפחת ה-V7 תוצע בתחילה ב-3 גרסאות. הראשונה והרגילה צבועה כולה בצבע שחור מט ובעלת חישוקים יצוקים וכיסויי גומי למזלג הקדמי, אחריה ישנה גרסת הספיישל בצביעה כתומה/לבנה עם חישוקי שפיצים ולבסוף גרסת הרייסר בעלת השלדה הצבוע הכתום, מיכל הדלק המתכתי ומסיט הרוח הזעיר מעל הפנס.
פרטים מלאים על משפחת ה-V7 החדשה יתפרסמו בחשיפה המלאה שתיערך ביום שלישי הקרוב.

גלריה

6 תגובות ל רגע לפני מילאנו: מוטו גוצי V7 החדש

  1. לפי דעתי? לא יתפוס ומי שינסה לתפוס בכוח ייווכח לדעת שפיאג׳יו כבר מזמן לא יודעים לבנות כלום…. יפה אבל קלאסה נוסטלגית שכזאת, לכל אלה שהרכיבו סטרטר של רכב על המוטוגוצי שלהם 🙂

  2. במחיר של 55 אלף ש"ח זה יכול להיות אופנוע מתחילים אמין מגניב ומדליק

  3. עד שיש להם הצלחה בכמה סוגי קטנועים….מה הם נכנסים למוטו טרנטה הזה…..?

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7