fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
תמוז
kove 140 על 70 – איקס510
מידלנד שחורי 140 על 70
עופר אבניר קוביה שמאל
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
זונטס קוביה 140
אלבר טריומף קוביה עליון
בליץ 10k קוביה 140 על 70
nicot ניקוט אשדוד
שרקו
HJC
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70
סטפן
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון

הונדה משחקת בחשמל

הונדה משחקת בחשמל

אופיר דואק

צילום: יצרן

תערוכת מילאנו אמנם נמצאת בעיצומה אבל בקרב היצרניות היפניות, לפחות אלו שמייצרות גם מכוניות, מתכוננים במרץ לקראת תערוכת הרכב של טוקיו שתיפתח בראשית חודש דצמבר. לקראת התערוכה חושפת הונדה תמונות ראשונות של ה-RC-E, קונספט לאופנוע מרוץ בעל הנעה חשמלית במידות שלטענת הונדה ממקמות אותו בקטגוריית ה-250.
בהונדה לא מפרסמים פרטים על המנוע החשמלי והביצועים אבל אפשר להניח לאור צלעות הקירור המבצבצות מהפרינג שיהיה כיסוי למראה הרייסרי. המנוע החשמלי נמצא במרכז האופנוע כשמצד אחד אוחזת בו השלדה ומהצד השני מחוברת אליו הזרוע האחורית היישר לציר המנוע. את מכלולי השלדה משלימים מתלים מבית אוהלינס מלפנים ומאחור ועל הבלימה מופקד ציוד איכותי של ברמבו. כל מידע מעבר לתמונות נותר עלום.

עד כה אופנועים חשמליים היו מנת חלקן של יצרניות קטנות כמו ברמאו אבל כשיצרנית האופנועים הגדולה בעולם מתחילה לפזול לכיוון מדובר בצעד שיכול להזניק את כל תחום ההנעה החשמלית בדו-גלגליים קדימה. האם ה-RC-E הוא בבלון ניסוי או הצהרת כוונות של הונדה לגבי עתיד חשמלי? נאלץ לחכות לתערוכת טוקיו על מנת לקבוע.

גלריה

4 תגובות ל הונדה משחקת בחשמל

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510