fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
kove 140 על 70 – איקס510
עופר אבניר קוביה שמאל
תמוז
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
מוטוטאץ דקר
זונטס קוביה 140
nicot ניקוט אשדוד
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70
סטפן
HJC
שרקו

בנדה חושפת את Rock 707 החדש

בנדה חושפת את Rock 707 החדש

כתב: מערכת מוטו | צילום: בנדה

בנדה, יצרנית הדו-גלגלי הסינית, חושפת את Rock 707, קרוזר בעיצוב בובר עם מנוע V-טווין ומערכות אלקטרוניות המאפשרות הפעלה אוטומטית של המצמד והתאמת גובה המתלה האחורי.

ה-Rock 707 מצויד במנוע V-טווין מקורר נוזל בנפח 692 סמ״ק, המפיק 72 כ״ס ב-9,000 סל״ק ומומנט מרבי של 6.9 קג״מ ב-6,500 סל״ק. הכוח עובר לגלגל האחורי דרך תיבת 6 הילוכים והנעת רצועה.

החידוש המרכזי במערכת ההנעה הוא מצמד אלקטרוני המופעל באמצעות פיקוד אלקטרו-מכני. המערכת מאפשרת זינוק מהמקום, העברת הילוכים ועצירה ללא הפעלת ידית המצמד. במקביל, ניתן להפעיל את המצמד גם באופן ידני באמצעות הידית שעל הכידון.

 

 

בחלקו האחורי מותקנת מערכת מתלי אוויר אלקטרונית אדפטיבית. המערכת מאפשרת לשנות את גובה המושב, כולל הנמכה בעת עצירה כדי להקל על הורדת הרגליים לקרקע. גובה המושב נע בין 690 ל-720 מ״מ, כאשר הגובה הנומינלי עומד על 705 מ״מ.

השלדה עשויה צינורות פלדה, הזרוע האחורית מאלומיניום והמזלג הקדמי הפוך. מערכת הבלימה כוללת דיסק קדמי יחיד בקוטר 320 מ״מ עם קליפר רדיאלי בעל 4 בוכנות, דיסק אחורי בקוטר 260 מ״מ ו-ABS.

האבזור האלקטרוני כולל בקרת אחיזה, בקרת שיוט, מצערת חשמלית ומסך TFT צבעוני בגודל 3.6 אינץ׳. המשקל הרטוב עומד על 235 ק״ג וקיבולת מיכל הדלק היא 16 ליטר.

ה-Rock 707 צפוי להגיע לסוכנויות באירופה במהלך אוקטובר, לקראת הצגתו בתערוכת EICMA במילאנו.

 

 


מגזין מוטו ספטמבר 2026 – גם בדיגיטל

 

לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Whatsapp לחצו כאן
לחדשות מגזין מוטו ישירות ל־Telegram לחצו כאן

ננ

תגובה אחת ל בנדה חושפת את Rock 707 החדש

  1. הבנדה נשמע אחלה ואפילו מאד יוקרתי,אבל לחזור לישיבת קרוזר,קצת גורם לי לחשוש שוב מכאבים בזרועות ובגב,עד שהשרירים שוב יתפתחו במקום.
    ובכלל,למה המפתח נמצא בצד ברוב הדגמים שלהם?
    אם החלקת,הלך המפתח.

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7