fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
עופר אבניר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אישימוטו באנר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
nicot ניקוט אשדוד
מידלנד שחורי 140 על 70
תמוז
אלבר טריומף קוביה עליון
מוטוטאץ דקר
voge מוטו24 באנר r-125
HJC
אודי דגן 140 על 70
שרקו
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
סטפן

וידאו: לילה מטורף במוזיאון KTM

וידאו: לילה מטורף במוזיאון KTM

כתב: אסף לביא בנארי | צילום: יצרן

רוכב ההארד-אנדורו עטור הניצחונות, מנואל 'מני' לטינביכלר, מעביר לילה מטורף במוזיאון KTM Motohall במטיגהופן, בסרט קצר שנוצר כמחווה לסדרת הסרטים המצליחה ולקידום המוזיאון של היצרנית האוסטרית.

כמו בסרטי 'לילה מטורף במוזיאון', גם במוזיאון KTM Motohall כשהאור כבה והשומר מסובב את גבו, התצוגה קמה לתחיה ודמותו של אלוף העולם בהארד-אנדורו בשנים 2022-2023 מתעוררת וגורמת לכאוס במוזיאון. לטינביכלר, חמוש באופנוע ה־KTM 300 EXC עליו הוא מתחרה, עושה בלאגן ברחבי המוזיאון ומפר את שלוות אולמות התצוגה השונים עם עשן דו"פ וסימני צמיגים, כשהוא עובר בין תחנות שונות בהיסטוריה של היצרנית הכתומה, יושב להקרנה פרטית, מרענן מלתחה ואופנוע ומשתולל בחניון. כשהלילה נגמר הוא ממהר לחזור למקומו בתצוגה לפני שהשומר יתפוס אותו.

קשה שלא להיזכר בסרטון המפורסם של כריס פייפר ז"ל רוכב אל עבר פסגת מגדל ב.מ.וו במינכן, אחד מהסרטונים המפורסמים אי פעם בהפקה של יצרנית אופנועים בשיתוף רוכב מרוצים שלה. KTM יצרה את הסרט הקצר יחד עם רוכב ההארד-אנדורו בן ה־26 לקידום המוזיאון שלה, KTM Motohall, הממוקם במרכז מטיגהופן, אוסטריה, ומציע מגוון פעילויות, תצוגות אופנועים ורכבים נדירים של היצרנית ותערוכות מתחלפות שמספרות את הסיפור של KTM.

צפו בסרטון המלא: Night at the Museum – Mani Lettenbichler

 

 

 

 

תגובה אחת ל וידאו: לילה מטורף במוזיאון KTM

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove – איקס510