fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

מטרו ימין 4
קוב kove מתחת לשורת menu
אודי דגן מתחת לתפריט
זונטס מתחת לשורת לוגו – אמצע 1
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון
אלבר טריומף קוביה עליון
תמוז
קוב 140 על 70
v12 באנר צידי
מוטוטאץ דקר
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
עופר אבניר קוביה שמאל
voge מוטו24 באנר
אודי דגן 140 על 70
HJC
סטפן
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
דוקאטי קוביה שמאל
שרקו

דור 3.0 של ימי הדגמות לאופנועי שטח יוצא לדרך

דור 3.0 של ימי הדגמות לאופנועי שטח יוצא לדרך


דור 3.0 של ימי הדגמות שטח יוצא לדרך. כעשור לאחר שהחלו מכירות אופנועי השטח בשטח, וארבע שנים אחרי פתיחת מרכז השטח בסניף מודיעין, קבוצת עופר אבניר, יבואנית גאס גאס והוסקוורנה בישראל, משיקה את דור 3.0 של הדגמות הרכיבה בשטח. עופר אבניר תזמין במהלך עונת השטח הקרובה את כל רוכבי האנדורו הישראל להכיר את דגמי הוסקוורנה וגאס גאס החדשים במסגרת בליץ הדגמות ורכיבות שיכללו שני ימי הדגמות בשבוע, כל שבוע, מדי שלישי ושישי.

את ימי ההדגמות בשטח תפיק חברת ד.נ.א אדוונצ'ר, במטרה לפנות את נציגי עופר אבניר לצורך הענקת שירות אישי לכל רוכב בהתאם לצרכיו. במסגרת ימי ההדגמות ייערכו רכיבות, כל שבוע באזור אחר בארץ. נציגי המכירות של עופר אבניר יצויידו באייפאדים המחוברים למערכת ה- CRM של החברה כך שכל לקוח יוכל להבין מה במלאי, מהו האבזור הפוטנציאלי, ולבנות לו כבר בשטח את אופנוע החלומות שלו. הפעילות תחל משישי הקרוב 19/05 ועד לסוף חודש ספטמבר. ימי ההדרכות והרכיבות יפוצלו כל פעם לפי מותג אחר (גאס גאס והוסקוורנה בנפרד) ויתקיימו מידי שבוע באזור אחר בארץ.
לצורך כך נפתחה קבוצת וואטסאפ ייעודית לרוכבי האנדורו בארץ, בה יוכלו להתעדכן בימים השונים ובמיקומים המתחלפים, קישור לקבוצה ניתן למצוא בלינק המצורף כאן

קובי גילון, סמנכ"ל שיווק דו גלגלי בעופר אבניר: " אנו שמחים על הרחבת פעילויות לרוכבי השטח שלנו וקיום ימי הדרכה ורכיבה מאורגנים ברחבי הארץ. באופן החדש בו נפעל בשטח, אנו למעשה מעניקים לרוכב יותר תשומת לב ומקשיבים לצרכיו. מטרתנו היא לעבור אחת לחודש בכל אתרי הרכיבה הפופולריים בישראל בשטח. אנו נמשיך להעמיק ולטפח את תחום השטח והאנדורו בישראל שהופך לאחד ממנועי הצמיחה בשנים האחרונות בשוק הדו גלגלי".

 

 

 

 

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
קוב מגדל kove