fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
מוטוטאץ דקר
בליץ 10k קוביה 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
nicot ניקוט אשדוד
תמוז
kove 140 על 70 – איקס510
מידלנד שחורי 140 על 70
עופר אבניר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
אודי דגן 140 על 70
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
סטפן
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125

פסטיבל המהירות של גודווד 2017, בוידאו

פסטיבל המהירות של גודווד 2017, בוידאו

צילם וכתב: מכבי ליפשיץ

פסטיבל זה, המתקיים כעשרים שנה, מקבץ יחד באחוזת הלורד מארץ', גודווד, קרוב לפורטסמוט שבדרום אנגליה, את אוסף כלי הרכב הגדול ביותר לארבעה ימי חוויה, ואין כמעט בעלים של כלי רכב קלאסי שמוזמן ולא מתייצב.

מגוון המכוניות והאופנועים מתחיל ממכוניות מתחילת המאה ה- 20 – 1912, ועד למכוניות החדישות ביותר, כולן מפגינות את יכולתן על המסלול הצר והמפותל בן 2 הק"מ במעלה ההר.

החוויה בקרבה אל המכוניות והאופנועים, שחלקם נדירים ביותר, היא הכל חושית ומטריפה. כל הכלים במצב נסיעה וכולם מטופלים על ידי בעלים אוהבים עם בקיאות אנציקלופדית במכניקה, ולא פחות בהסטוריה של כלי הרכב שלהם ושל חבריהם. כולם ששים לחלוק את הידע הפנומנלי עם עשרות אלפי המבקרים באדיבות ובגובה העיניים.

השנה הוקדש המפגש לשני נושאים:
ברני אקלסטון שלא מזמן מכר את אמפריית ההפקה של הפורמולה 1, ו- 70 שנה לפרארי.

מכיוון והמילים לא יצליחו להעביר את החוויה עד סופה, צילמתי וערכתי את הסרטון הקצר הזה כניסיון לעביר את ה"אקשן" בפסטיבל המוטורי השנתי. תהנו!

3 תגובות ל פסטיבל המהירות של גודווד 2017, בוידאו

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7