fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

בליץ 10kמתחת לשורת התפריט 230 על 40
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
קריסטלינו מתחת לתפריט xi
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
אלבר טריומף קוביה עליון
מידלנד שחורי 140 על 70
זונטס קוביה 140
nicot ניקוט אשדוד
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
בליץ 10k קוביה 140 על 70
תמוז
עופר אבניר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125
סטפן
HJC
אודי דגן 140 על 70

פסטיבל המהירות של גודווד 2017, בוידאו

פסטיבל המהירות של גודווד 2017, בוידאו

צילם וכתב: מכבי ליפשיץ

פסטיבל זה, המתקיים כעשרים שנה, מקבץ יחד באחוזת הלורד מארץ', גודווד, קרוב לפורטסמוט שבדרום אנגליה, את אוסף כלי הרכב הגדול ביותר לארבעה ימי חוויה, ואין כמעט בעלים של כלי רכב קלאסי שמוזמן ולא מתייצב.

מגוון המכוניות והאופנועים מתחיל ממכוניות מתחילת המאה ה- 20 – 1912, ועד למכוניות החדישות ביותר, כולן מפגינות את יכולתן על המסלול הצר והמפותל בן 2 הק"מ במעלה ההר.

החוויה בקרבה אל המכוניות והאופנועים, שחלקם נדירים ביותר, היא הכל חושית ומטריפה. כל הכלים במצב נסיעה וכולם מטופלים על ידי בעלים אוהבים עם בקיאות אנציקלופדית במכניקה, ולא פחות בהסטוריה של כלי הרכב שלהם ושל חבריהם. כולם ששים לחלוק את הידע הפנומנלי עם עשרות אלפי המבקרים באדיבות ובגובה העיניים.

השנה הוקדש המפגש לשני נושאים:
ברני אקלסטון שלא מזמן מכר את אמפריית ההפקה של הפורמולה 1, ו- 70 שנה לפרארי.

מכיוון והמילים לא יצליחו להעביר את החוויה עד סופה, צילמתי וערכתי את הסרטון הקצר הזה כניסיון לעביר את ה"אקשן" בפסטיבל המוטורי השנתי. תהנו!

3 תגובות ל פסטיבל המהירות של גודווד 2017, בוידאו

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7