fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
אלבר טריומף קוביה עליון
kove 140 על 70 – איקס510
מוטוטאץ דקר
תמוז
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
nicot ניקוט אשדוד
עופר אבניר קוביה שמאל
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
שרקו
אודי דגן 140 על 70
voge מוטו24 באנר r-125
סטפן

הג'וקר מגיע לקסדות HJC

הג'וקר מגיע לקסדות HJC

אסף לביא

צילום: יצרן

מותג הקסדות הפופולרי מקפיד להציג גרפיקות חדשות לעיתים קרובות כשהוא משתף פעולה על מותגי תרבות פופ כמו חברת דיסני – בעלת פיקסאר, מלחמת הכוכבים ומארוול, חברת הקומיקס DC ועוד.

בין הגרפיקות המיוחדות של DC תמצאו את גיבורי-העל הפופולריים באטמן (RPHA 11) והפלאש (i70) וכעת גם את אחד מנבלי הקומיקס המוכרים ביותר, הליצן עם החיוך המרושע, השיער הירוק העור החיוור והמבט המשוגע בעיניים – הג'וקר. כמעט אפשר לשמוע את הצחוק המרושע ברקע.

על ה-RPHA 11 אין מה להרחיב, קסדת הדגל של היצרן פופולרית במיוחד אצל רוכבים בכל הסוגים, בזכות יחס טוב בין איכות למחיר, המשקל הקל, נוחות הטובה ואולי גם בגלל אותם עיצובים מיוחדים. את הגרפיקה של הג'וקר עיצב כמובן סטודיו Starline של רוברטו מרציוני שאחראי ללא מעת עיצובים מוכרים, כמו אלו של קסדות רוכבי מוטוGP חורחה לורנזו, דני פדרוסה, פול אספרגארו, ניקי היידן ז"ל ועוד.

כל החדשות המוטוריות ישירות ל-WhatsApp

גלריה

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7