fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
מטרו – מתחת לתפריט – 240 –  sym ספט – זה אח
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
קריסטלינו קובית צד xi
אלבר טריומף קוביה עליון
תמוז
זונטס קוביה 140
מוטוטאץ דקר
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
kove 140 על 70 – איקס510
מידלנד שחורי 140 על 70
אישימוטו באנר קוביה שמאל
nicot ניקוט אשדוד
עופר אבניר קוביה שמאל
HJC
שרקו
אודי דגן 140 על 70
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
סטפן
voge מוטו24 באנר r-125

הג'וקר מגיע לקסדות HJC

הג'וקר מגיע לקסדות HJC

אסף לביא

צילום: יצרן

מותג הקסדות הפופולרי מקפיד להציג גרפיקות חדשות לעיתים קרובות כשהוא משתף פעולה על מותגי תרבות פופ כמו חברת דיסני – בעלת פיקסאר, מלחמת הכוכבים ומארוול, חברת הקומיקס DC ועוד.

בין הגרפיקות המיוחדות של DC תמצאו את גיבורי-העל הפופולריים באטמן (RPHA 11) והפלאש (i70) וכעת גם את אחד מנבלי הקומיקס המוכרים ביותר, הליצן עם החיוך המרושע, השיער הירוק העור החיוור והמבט המשוגע בעיניים – הג'וקר. כמעט אפשר לשמוע את הצחוק המרושע ברקע.

על ה-RPHA 11 אין מה להרחיב, קסדת הדגל של היצרן פופולרית במיוחד אצל רוכבים בכל הסוגים, בזכות יחס טוב בין איכות למחיר, המשקל הקל, נוחות הטובה ואולי גם בגלל אותם עיצובים מיוחדים. את הגרפיקה של הג'וקר עיצב כמובן סטודיו Starline של רוברטו מרציוני שאחראי ללא מעת עיצובים מוכרים, כמו אלו של קסדות רוכבי מוטוGP חורחה לורנזו, דני פדרוסה, פול אספרגארו, ניקי היידן ז"ל ועוד.

כל החדשות המוטוריות ישירות ל-WhatsApp

גלריה

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7