fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
kove 140 על 70 – איקס510
אישימוטו באנר קוביה שמאל
מוטוטאץ דקר
עופר אבניר קוביה שמאל
אלבר טריומף קוביה עליון
מידלנד שחורי 140 על 70
nicot ניקוט אשדוד
תמוז
זונטס קוביה 140
בליץ 10k קוביה 140 על 70
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
HJC
סטפן
שרקו
voge מוטו24 באנר r-125
אודי דגן 140 על 70

תערוכת טוקיו 2021 מבוטלת בעקבות גל הקורונה ביפן

תערוכת טוקיו 2021 מבוטלת בעקבות גל הקורונה ביפן

אסף לביא

צילום: יח"צ

המהדורה ה-47 של תערוכת טוקיו שהייתה מתוכננת להתקיים בסוף חודש אוקטובר 2021 בוטלה, לאחר שממשלת יפן הכריזה על מצב חירום, השלישי מאז פרצה מגפת הקורונה, באזורי אוסקה וטוקיו.

תערוכת Tokyo Motor Show הדו-שנתית נוסדה בשנת 1954 ומציגה אופנועים, מכוניות ומגוון אמצעי תחבורה, ומשמשת בשלושת העשורים האחרונים לחשיפת הדגמים החדשים המשמעותיים ביותר של היצרניות היפניות. ב-2019 ביקרו כ-1.3 מיליון אנשים בתערוכה, ולדברי המארגנים קיום התערוכה השנה, גם אם יוסר מצב החירום, מסכן יותר מדי אנשים ולכן הם מבטלים את האירוע.

מאז פרוץ המגפה יצרנים רבים פנו לדרכים המקוונות כאמצעי להשקת דגמים חדשים, ביטול התערוכה כנראה מחזיר חלק מהאופנועים, המכניות והקונספטים לחשיפה מקוונת, אך יש להניח שההשקה של חלק מהדגמים החדשים ל-2022 תעבור לתערוכת EICMA במילאנו, שכן הונדה, רויאל אנפילד ובנלי כבר אישרו את השתתפותן בתערוכה האירופאית השנה.

מארגני התערוכה ציינו שבכוונתם לנצל את הזמן שהתפנה כדי לשפר את תערוכת טוקיו הבאה שתתקיים ב-2022 או ב-2023.

עוד בנושא:
תערוכת EICMA מילאנו תתקיים ב-2021

Photos by Ryosuke Yagi

כל חדשות מגזין מוטו ישירות לסלולרי

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7