fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
זונטס אמצע 2
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
kove 140 על 70 – איקס510
מידלנד שחורי 140 על 70
תמוז
מוטוטאץ דקר
אישימוטו באנר קוביה שמאל
זונטס קוביה 140
עופר אבניר קוביה שמאל
בליץ 10k קוביה 140 על 70
אלבר טריומף קוביה עליון
nicot ניקוט אשדוד
סטפן
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
אודי דגן 140 על 70
voge מוטו24 באנר r-125
HJC
שרקו

ק.ט.מ 2018 במילאנו – יש למה לצפות

ק.ט.מ 2018 במילאנו – יש למה לצפות

שבועיים לפתיחת תערוכת מילאנו זמן טוב לבדוק את הצפוי לנו מק.ט.מ, גדול היצרנים האירופאים, לשנת 2018.

790 אדוונצ'ר
מנוע טווין כול חדש של ק.ט.מ, רוחבי בנפח 800 סמ"ק, נחשף בשנה שעברה וכעת נכנס לייצור, מייצר כ-100 כוח סוס וישמש מגוון דגמים, האדוונצ'ר 800 הוא הכלאה בין המנוע החדש לשילדה של האדוונצ'רים הגדולים, 1090 ו-1290. הטווין החדש בגרסת אדוונצ'ר חושף שיניים לשטח, עם גלגל קדמי "21, מיתלים ראויים, מיכל דלק גדול הממוקם נמוך, הדגם ימשוך עניין רב במילאנו ובתחילת 2018 יגיע לישראל.

790 דיוק
מנוע הטווין 800 החדש בגרסת דיוק נצפה בתצלומי ריגול במהלך השנה, הדיוק הבינוני החדש מעוצב קרבי יותר מאשר הדיוק סינגל 690 הנוכחי, המנוע חשוף ומשמש נושא בעומס, אגזוז גבוה תחת המושב האחורי, שונה מכול דגמי הדיוק הנוכחיים בראשם הסופר דיוק, ויתכן שהעיצוב החדש הוא שישתלט על המשפחה בעתיד הקרוב. הדגם נהנה מאלקטרוניקה מתקדמת וישווק גם בישראל במהלך 2018.

FreeRide e-xc וקטנוע חשמלי והפתעות חשמל
החידושים בתערוכת מילאנו הקרובה יתרכזו במנועים חשמליים, ק.ט.מ כבר חשפה את הדור החדש של הפרירייד החשמלי E-XC המעוצב אנדורו אך מיועד בעיקר לפאן שימושי בעיר, יש לדעת שבתוך חמש שנים רוב הערים באירופה לא יאפשרו נסיעה למנועי בנזין כולל אופנועים. לכן צפויה ק.ט.מ להכניס לייצור את הקטנוע החשמלי שנחשף לפני שנה כקונספט.

גלריה

תגובות


עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7