fbpx

מחירון אופנועים מוטו - גרסה דיגטלית

voge מוטו24 רביעי מתחת לתפריט – ראלי300
אלבר טריומף מתחת ל-menu – אמצע 3
אודי דגן מתחת לתפריט
מטרו ימין 1 – ימאהה 26 יוני
קריסטלינו קובית צד xi
מטרו באנר שמאל הכי עליון ימאהה – יוני-26
nicot ניקוט אשדוד
מידלנד שחורי 140 על 70
זונטס קוביה 140
מוטו מימון – קוביה – אתה תדאג לאופנוע אנחנו נממן
אישימוטו באנר קוביה שמאל
kove 140 על 70 – איקס510
אלבר טריומף קוביה עליון
עופר אבניר קוביה שמאל
תמוז
מוטוטאץ דקר
סטפן
אודי דגן 140 על 70
שרקו
HJC
מחירון אופנועים – קוביה שמאל תחתון
voge מוטו24 באנר r-125

קיאנו ריבס מוכר קאסטומים מדוגמים של ARCH

קיאנו ריבס מוכר קאסטומים מדוגמים של ARCH

הקאסטומים של קיאנו ריבס והמעצב גארד הולינגר – בעלי מותג הבוטיק ARCH – נראים טוב, מנוע ענק 2,032 סמ"ק וי טווין אמריקני בכלום אופנוע, גלגלים קלילים תחת אין שילדה, מושבים מינימאליים וכידון. הרכיבים מהטובים שבנמצא, חלקי אלומיניום מכורסם וקרבון, המותג מתמחה בעבודת CNC המבוצעת בסדנא שלהם בלוס אנג'לס, מיתלי האופנועים מיוצרים במיוחד על ידי אוהלינס, וההרכבה בעבודת יד, אגב דגמים אולי השימוש ברבים מוגזם שכן לארץ' הקטנה שני דגמים בלבד, כמובן שאין ייצור סדרתי אלא כול אופנוע נתפר קאסטום מייד על הלקוח ולפי דרישותיו וככה גם נראה המחיר של כול אופנוע שלא פורסם גם לא ברמת בסיס. עם זאת אופנועי תצוגה של ארץ' אמורים להופיע באירופה לאחר התקשרות עם יצרן השלדות סוטר שישמש כמפיץ.

הקאסטומים של ארץ' סביב שני דגמים בסיסים, כולם עם מנוע הוי טווין הגדול. הראשון הוא KRGT-1 קרוזר אגרסיבי אך נוח מספיק למרחקים ארוכים, דגם זה הופיע לראשונה כבר לפני שלוש שנים ולכן יהיה הראשון שימכר לציבור. השילדה צינורות פלדה מינימאליסטית, תת שלדה אלומיניום מכורסם, מזלג קדמי אוהלינס ובולם מתוצרת ארץ', ניתן להתאים לו רגליות קדמיות עם דוושות בלם והילוכים לקרוזינג.

1S. דגם קיצוני ספורטיבי עם המנוע הגדול בשלדת שדרה מרכזית מאלומיניום מכורסם, עם זרוע אחורית חד צידית, תנוחת רכיבה אגרסיבית ללא פשרות, מיכל דלק עשוי שילוב של אלומיניום מכורסם עם קרבון פייבר. גלגלי 7 חישורים.

גלריה

תגובות

עופר אבניר מגדל ימין
הונדה מגדל 2 – wn7